Verandazonwering

Vettenburg verandazonwering creëert verkoeling en schaduw in uw veranda. Zo kunt u zelfs van de heetste zomerdagen genieten in uw tuinkamer.

Verandazonwering

Elk seizoen genieten in uw veranda

Het kan in de zomer soms erg heet worden in uw veranda. Sommige veranda's veranderen in een serre bij heet weer. De doeken van onze verandazonwering bieden verkoeling en schaduw, zodat u op uw gemak en in alle comfort van het weer kunt genieten. In de zomer, maar ook in de rest van het jaar.

Verandazonwering van Vettenburg

Maximale breedte

Schermen tot 6 meter, gekoppeld tot wel 19 meter

Maximale uitval

5 meter

Bediening

Elektrische bediening

Automatisatie

Automatisatie mogelijk met wind-, zonautomaat

Materiaal doek

100% acryldoek

Kleuren

Alle standaardkleuren en optioneel ook nog andere kleuren

Elke dag voluit genieten van uw veranda?

Neem contact met ons voor meer informatie of bezoek onze showroom.

We vinden samen een oplossing op maat.

contact opnemen

Onze modellen van verandazonwering

Climavelum 500

Koppel tot 4 schermen aan elkaar en zorg zo voor 120m² zonwering en geniet bovendien van extra verkoeling dankzij de luchtcirculatie tussen het doek en glasoppervlak.

Climavelum 600

Heeft uw veranda een driehoekig dakvlak of kunnen de buitenste profielen niet dienen voor de bevestiging van montagesteunen? Dan is de Climavelum 600 de ideale oplossing voor u.

Multivelum 200

Wilt u schaduw en verkoeling creëren onder uw lichtstraat binnen of uw pergola? De Multivelum 200 wordt altijd onder het glasoppervlak geplaatst en wordt binnen, buiten, horizontaal en zelfs verticaal gebruikt!

andere producten in ons assortiment zonwering
Zonnetenten Zonnetenten Screens Screens Uitvalschermen Uitvalschermen Terraszonwering Terraszonwering Zonwering opties Zonwering opties