Garagepoorten

Veilig en goed geïsoleerd wonen met een van onze praktische en stijlvolle sectionale poorten of kantelpoorten.

Garagepoorten

Een poort isoleert en schrikt inbrekers af

Een garagepoort vormt een praktische ingang van uw woning, maar hij doet veel meer dan dat. Garagepoorten houden de kou buiten in de winter en de hitte in de zomer. Zo hebt u geen extra kosten van verwarming en airconditioning. Ook inbrekers worden afgeschrikt en tegengehouden door een goede garagepoort.

Bij Vettenburg hebben we ongetwijfeld een kwaliteitsvolle, praktische, stijlvolle poort voor uw woning. U kunt kiezen uit een breed assortiment van kantelpoorten en sectionale poorten waarvan u het uitzicht helemaal zelf bepaalt. Kenmerken als de kleur, het paneel, het materiaal en de afwerking liggen volledig in uw handen.

Onze poorten hebben een duurzaam loopwerk van uitstekende kwaliteit. Kantelpoorten en sectionale poorten sluit u moeiteloos. Alle Vettenburgpoorten zijn natuurlijk ook veilig in gebruik. De sectionale poorten maken gebruik van een vingerklembeveiliging voor kleine kinderen. Als de poort sluit wanneer er nog iemand onder staat, treedt een automatische stopfunctie in werking.

Automatisatie is natuurlijk bij al onze kantelpoorten en sectionale poorten een optie. Onze poorten kunnen ook in een domoticasysteem worden geïntegreerd.

Garagepoorten van Vettenburg

Maximale breedte

De maximale breedte voor woningbouwpoort is 5 meter, voor een industriepoort 6 meter.

Maximale hoogte

De maximale hoogte voor een woningbouwpoort is 3 meter, die van een industriepoort 5 meter

Bediening

Elektrische of handmatige bediening

Materiaal

Geïsoleerde stalen sandwich panelen

Kleuren

U heeft keuze uit alle RAL- kleuren

Zoekt u een mooie, praktische garagepoort?

Wij helpen u graag verder met meer informatie over onze garagepoorten. Het verschil tussen sectionale- en kantelpoorten en de automatisatie ervan leggen we u met plezier nog eens rustig uit.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons!

contact opnemen

Onze modellen van garagepoorten

Kantelpoorten

Kantelpoorten worden ook wel wentelpoorten genoemd en zijn de perfecte optie voor uw garage en dat tegen een vriendelijke prijs. Het blad van een kantelpoort bestaat uit één grote plaat, die door middel van een geleiders en veren naar boven wordt gekanteld. Kantelpoorten of wentelpoorten bestaan in een naar binnen en naar buiten draaiende versie. Vanzelfsprekend kunnen kantelpoorten uitgevoerd worden in tal van RAL-kleuren. Ook het blad van de poort kunt u zo kiezen dat het perfect past bij de rest van uw gevel. In onze showroom laten wij u graag zien welke de vele mogelijkheden zijn om uw wentelpoort te personaliseren.

Sectionale garagepoorten

Sectionale poorten zijn uitgerust met dubbelwandige, geïsoleerde panelen en helpen u energie te besparen. Sectionale poorten zijn bovendien verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en kleuren, zodat ze steeds perfect in uw gevel geïntegreerd kunnen worden. Ook als het op inbraakpreventie aan komt, zijn sectionale poorten een absolute topper. Er zijn tal van mogelijkheden om uw sectionale poort te automatiseren. De automatisatie draagt bij tot het hoge gebruikscomfort van uw sectionale poort.

Automatisatie

Uw garagepoort van Vettenburg kan op verschillende manieren geautomatiseerd worden. U kunt uw poort uitrusten met een motor, zodat u ze automatisch kunt openen en sluiten. U bedient de poort dan met een handzender, klavier of uw domotica-systeem. Het is zelfs mogelijk de bediening van uw poort te koppelen aan een applicatie op uw smartphone. Met een automatisatie van uw poort verhoogt u zeker uw wooncomfort. Vettenburg kan ook uw bestaande poorten automatiseren. Wij geven u graag advies op maat over de mogelijkheden in uw specifieke situatie.