Rolluiken

Zorg voor een betere nachtrust in totale duisternis en volledige stilte. Verkoel uw woning in de zomer, isoleer ze in de winter en hou inbrekers op afstand. Kies voor het gemak van rolluiken.

Rolluiken

Het hele jaar door gemak en comfort met onze rolluiken

Rolluiken zijn een investering waar u het hele jaar door plezier van hebt. Ze zorgen voor isolatie in de winter en verkoeling in de zomer. Daarnaast houden rolluiken zeer effectief geluid en licht tegen. Ook inbrekers worden op afstand gehouden door kwaliteitsvolle rolluiken.

Kortom, rolluiken zijn ongetwijfeld een grote meerwaarde voor uw woning.

Wij plaatsen onze rolluiken zonder kap- en breekwerken aan uw woning. Voor zo goed als elke individuele plaatsing heeft Vettenburg een oplossing.

Rolluiken van Vettenburg

Maximale breedte

Tot wel 4 meter breed

Maximale hoogte

Tot wel 4 meter hoog

Bediening

Elektrische of handmatige bediening

Kleuren

Voor de kast heeft u keuze uit alle RAL-kleuren en de lamellen zijn verkrijgbaar in 21 kleuren

Wilt u het comfort van rolluiken in huis?

Contacteer ons of kom eens langs in onze ruime showroom.

Samen bekijken we hoe uw woning comfortabeler wordt met rolluiken.

contact opnemen

Onze modellen van rolluiken

Voorzetrolluiken

Onze voorzetrolluiken worden tegen uw buitengevel gemonteerd. De kleur en de vorm van de rolluikomkastingen zijn volledig aanpasbaar aan uw woning. Voorzetrolluiken zijn zeer geschikt voor bestaande woning of renovaties.

Inbouwrolluiken

De inbouwrolluiken van Vettenburg worden netjes in de muur van uw woning weggewerkt, waardoor het eindresultaat haast niet opvalt. Uw inbouwrolluiken houden dus licht en koude tegen terwijl uw woning er strak en netjes uit blijft zien.

Automatisatie

Voor nog meer comfort kunt u ervoor kiezen uw rolluiken te automatiseren. Door de rolluiken te koppelen aan een motor, kunt u ze vervolgens bedienen met een handzender, klavier, uw domotica-systeem of applicatie.