Terrasoverkappingen

Met onze losstaande en vaste terrasoverkappingen vergroot u uw woonruimte of zorgt u voor bijkomend terras in uw tuin. Zo kunt u ieder moment genieten van het buitenleven.

Terrasoverkappingen

Vettenburg-terrasoverkappingen voorzien meer terrasruimte zodat u voluit kunt genieten van het leven buiten. Daarnaast zorgt het voor een uitbreiding van uw woonruimte. Onze losstaande terrasoverkappingen zorgen voor een terras in uw tuin of een kwaliteitsvolle tuinkamer, uiteraard helemaal naar uw persoonlijke voorkeur.

Leef voluit op je terras zonder de felle zon in je ogen, de koele wind en die vervelende regendruppels. Dankzij een Vettenburg terrasoverkapping kan u non-stop genieten van het buitenleven!

Terrasoverkappingen van Vettenburg

Maximale breedte

Tot wel 7 meter breed

Maximale uitval

De maximale uitval bedraagt 5 meter

Bediening

Elektrische bediening

Materiaal

Aluminium

Kleuren

Keuze uit alle RAL-kleuren

Wilt u non-stop kunnen genieten van uw tuin en terras?

Aarzel niet en neem contact met ons op of bezoek onze showroom. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij terrasoverkappingen.

contact opnemen

Onze modellen van terrasoverkappingen

ISOLA 2

Geniet nog meer van het leven buiten met een ISOLA 2, de terrasoverkapping met opvouwbaar dak. Verander in een handomdraai uw zonneterras in een overdekt en juist schaduwrijk terras.

KEDRY

Kies nu voor meer comfort dankzij deze waterdichte terrasoverkapping van KE Outdoordesign. Het dak van de KEDRY-overkapping bestaat uit lamellen, zo regelt u zon, wind en regen volledig naar uw wens.

XTESA

Geniet nog meer van het leven buiten met de XTESA-terrasoverkapping. Deze vaststaande terrasoverkapping wordt afgewerkt met windvaste doeken.

GENNIUS

Bent u op zoek naar een manier om uw pergola te combineren met een zonnetent? Dan is de GENNIUS de oplossing voor u, deze intrekbare zonnetent kan perfect onder uw reeds bestaande pergola of overkapping geplaatst worden!