Raamdecoratie

Voeg dat tikje persoonlijkheid en karakter toe aan uw woning. Neem een kijkje in onze ruime voorraad aan gordijnen en jaloezieën.

Raamdecoratie

Voor elke kamer gordijnen en jaloezieën op maat

Onze Vettenburg raamdecoraties brengen extra sfeer en comfort in uw woning. In ons ruime assortiment zitten raamdecoraties voor ieder interieur. Met onze gordijnen en jaloezieën kunt u de inkijk van buitenaf beperken, terwijl u uw woning van een extra persoonlijke touch voorziet.

Wij bieden kwaliteitsgordijnen die u helpen om van uw woning een thuis te maken. Voor rolgordijnen, duogordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, reepgordijnen of jaloezieën op maat van uw woning en levensstijl, moet u bij Vettenburg zijn.

Wilt u gordijnen of jaloezieën op maat?

Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom.

Samen kijken we welke raamdecoratie perfect past bij uw woning en levensstijl.

contact opnemen
Raamdecoratie
ontdek onze producten in het assortiment raamdecoratie

Verticale reepgordijnen

U bepaalt zonder problemen het zonlicht in uw woning. Onze verticale reepgordijnen met volledig open- en sluitbare lamellen geven uw interieur een strak, modern karakter.

Horizontale jaloezieën

Bepaal het zonlicht in uw woning terwijl u er een warm, eigentijds accent aan geeft. U hebt de keuze tussen de natuurlijke look van onze houten jaloezieën en het moderne karakter van onze aluminium jaloezieën.

Rolgordijnen

Rolgordijnen nemen is een multifunctionele manier om uw woning meer persoonlijkheid te geven. Daarnaast zijn ze ook erg budgetvriendelijk. Wij beschikken over een heel uitgebreid assortiment aan verschillende stoffen.

Plisségordijnen

Comfortabel genieten van het daglicht, met 100% privacy. Met Vettenburg plisségordijnen kan u compleet tot rust komen in uw woning.

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn kan zorgen voor een moderne of net hele klassieke uitstraling in de kamer. In ons uitgebreid gamma vindt u ongetwijfeld een vouwgordijn dat ideaal is voor uw interieur.

Duo-rolgordijnen

U bepaalt zelf hoeveel zonlicht en inkijk uw interieur heeft dankzij onze duo-rolgordijnen. Duo-rolgordijnen hebben transparante en niet-transparante delen waardoor u de touwtjes volledig in handen hebt!