Over ons

“Zorgen voor meer comfort in en om uw woning, dat is wat wij doen”

Al bijna 200 jaar verhoogt Vettenburg het wooncomfort van vele klanten in de regio Gent.

Wij zijn specialist in zonwering. Met ons brede gamma aan zonweringsproducten zorgen we voor verkoeling van de woningen van onze klanten. In de schaduw van onze zonwering genieten onze klanten langer en intenser hun terras en tuin. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor raamdecoratie in allerlei uitvoeringen. Met onze gordijnen en jaloezieën verfraaien wij het interieur van onze klanten. Tegelijkertijd is onze raamdecoratie functioneel, want door de verminderde inkijk in de woning verhoogt de privacy. Vettenburg heeft ook heel wat expertise in huis op het vlak van de plaatsing van rolluiken en poorten. Wij plaatsen rolluiken en deuren die perfect passen bij de woning van onze klanten en voeren ze volledig volgens hun voorkeur uit.

Kiezen voor Vettenburg is veeleer een keuze voor een partner dan voor een leverancier. Wij dragen uw wooncomfort hoog in het vaandel en doen er alles aan om uw wensen te realiseren. Om dat te doen, willen wij vooral heel goed naar u en uw wensen luisteren om u vervolgens het product aan te bieden, dat het best bij u past. Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid te adviseren. Goede informatie zorgt voor tevreden klanten en zo hebben wij het graag.

Als we dus zeggen dat we niet alleen topkwaliteit maar ook een uitstekende service bieden, dan zijn dat niet zomaar woorden of loze beloften. Met bijna 200 jaar ervaring op de teller en helemaal up-to-date met de recentste innovaties en technische ontwikkelingen streven wij bij Vettenburg er elke dag opnieuw naar om onze klanten het hoogste comfort in en om hun woning te kunnen garanderen.

We zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende, duurzame en ecologisch verantwoorde producten. Naar nieuwe creatieve mogelijkheden, die niet alleen stijlvol en chic zijn, maar ook een uitermate functioneel design hebben. In uw woning of buiten op het terras, in het barre winterweer met de typische Belgische neerslag of in de stralende zon van prachtig zomerweer: met onze oplossingen moet uw wooncomfort gewoon het hele jaar door worden gegarandeerd!

Vettenburg is een premium partner van de groep Boflex in Hasselt. Boflex is sinds meer dan 30 jaar een gereputeerde Belgische fabrikant en verdeler van zonweringsproducten, raamdecoratie, rolluiken en poorten. Als klant van Vettenburg kunt u daarom eveneens rekenen op de expertise en ervaring van de Boflex groep.