Onze top 3 populairste raamdecoratie

De juiste raamdecoratie kan een ruimte in uw woning er volledige anders laten uitzien. Maar welke raamdecoratie is nu het populairst? Dit is onze top 3.

Onze top 3 populairste raamdecoratie

1. Duo rolgordijnen

Duo-rolgordijnen zijn de laatste tijd erg populair. Dankzij de twee lagen (een transparante en een niet-transparante laag) bepaalt u nauwkeurig hoeveel licht er de kamer binnenkomt.

Wilt u in de zomer het zonlicht binnenlaten zonder dat de felle zonnestralen rechtstreeks op u neer schijnen? Met duo rolgordijnen kan dat perfect. Wilt u de kamer heerlijk verduisteren om een serie of film te kijken, of gewoon om het gezellig te maken? Dankzij duo rolgordijnen hebt u de touwtjes in handen.

Duo rolgordijnen zijn niet alleen heel praktisch, u kunt er ook zowat alle kanten mee op qua design. Vraag zeker aan onze experts naar de mogelijkheden.

2. Horizontale jaloezieën

De klassieke jaloezieën, of lamellen, zijn de laatste tijd weer helemaal trendy. Ze geven een tijdloos design aan uw ruimte, maar u kunt er ook een moderne, strakke look mee creëren.

Zo hebt u bij jaloezieën een groot verschil tussen hout en aluminium. Waar hout zorgt voor een gezellige, natuurlijke look, zorgt aluminium voor een strak, modern interieur.

Met lamellen zet u de zon naar uw hand en bepaalt u zonder problemen de hoeveelheid inkijk van buitenaf.

3. Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn klassiekers in de raamdecoratie. Ze zijn zo populair omdat ze simpel te installeren en te gebruiken zijn. Rolgordijnen houden efficiënt zonlicht tegen en zijn een van de budgetvriendelijke soorten raamdecoraties.

U kunt rolgordijnen ook perfect laten automatiseren, zodat u met één druk op de knop uw ruimte zalig verduistert.

Sommigen zeggen wel eens dat rolgordijnen eentonig zijn, maar niets is minder waar. Met een arsenaal aan stoffen, kleuren en patronen maakt u van uw rolgordijnen een heuse blikvanger.

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor uw woning? Vraag raad aan onze experts om de geschikte raamdecoratie te vinden voor al uw ruimtes.

Meer artikels
Besparen met kwalitatieve rolluiken
29
Jul
2021
Besparen met kwalitatieve rolluiken

Kwalitatieve rolluiken kopen voor je woning is geen goedkope investering. Maar het is er wel een die zichzelf op termijn terugbetaalt. Je kunt immers besparen…

Aluminiumfolie tegen de ramen? Jouw vensters verdienen beter.
17
Jun
2021
Aluminiumfolie tegen de ramen? Jouw vensters verdienen beter.

Nu de zomer echt in het land is en temperaturen boven de 25°C geen uitzondering meer zijn, zien we vaker en vaker aluminiumfolie tegen vensters hangen. Dit…

VRT NWS: Ongeziene stormloop op zonweringen: "Klanten moeten geduld hebben, de levertijden zijn lang"
2
Jun
2021
VRT NWS: Ongeziene stormloop op zonweringen:

De zomers worden langer en heter, maar veel huizen zijn daar niet op aangepast. De vraag naar zonweringen stijgt, dus, ook omdat mensen nu vroeger - en meer…

bekijk alle blogberichten