Onze top 3 populairste raamdecoratie

De juiste raamdecoratie kan een ruimte in uw woning er volledige anders laten uitzien. Maar welke raamdecoratie is nu het populairst? Dit is onze top 3.

Onze top 3 populairste raamdecoratie

1. Duo rolgordijnen

Duo-rolgordijnen zijn de laatste tijd erg populair. Dankzij de twee lagen (een transparante en een niet-transparante laag) bepaalt u nauwkeurig hoeveel licht er de kamer binnenkomt.

Wilt u in de zomer het zonlicht binnenlaten zonder dat de felle zonnestralen rechtstreeks op u neer schijnen? Met duo rolgordijnen kan dat perfect. Wilt u de kamer heerlijk verduisteren om een serie of film te kijken, of gewoon om het gezellig te maken? Dankzij duo rolgordijnen hebt u de touwtjes in handen.

Duo rolgordijnen zijn niet alleen heel praktisch, u kunt er ook zowat alle kanten mee op qua design. Vraag zeker aan onze experts naar de mogelijkheden.

2. Horizontale jaloezieën

De klassieke jaloezieën, of lamellen, zijn de laatste tijd weer helemaal trendy. Ze geven een tijdloos design aan uw ruimte, maar u kunt er ook een moderne, strakke look mee creëren.

Zo hebt u bij jaloezieën een groot verschil tussen hout en aluminium. Waar hout zorgt voor een gezellige, natuurlijke look, zorgt aluminium voor een strak, modern interieur.

Met lamellen zet u de zon naar uw hand en bepaalt u zonder problemen de hoeveelheid inkijk van buitenaf.

3. Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn klassiekers in de raamdecoratie. Ze zijn zo populair omdat ze simpel te installeren en te gebruiken zijn. Rolgordijnen houden efficiënt zonlicht tegen en zijn een van de budgetvriendelijke soorten raamdecoraties.

U kunt rolgordijnen ook perfect laten automatiseren, zodat u met één druk op de knop uw ruimte zalig verduistert.

Sommigen zeggen wel eens dat rolgordijnen eentonig zijn, maar niets is minder waar. Met een arsenaal aan stoffen, kleuren en patronen maakt u van uw rolgordijnen een heuse blikvanger.

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor uw woning? Vraag raad aan onze experts om de geschikte raamdecoratie te vinden voor al uw ruimtes.

Meer artikels
Raamdecoratie in de Middeleeuwen
17
Dec
2021
Raamdecoratie in de Middeleeuwen

Raamdecoratie bestaat tegenwoordig in alle soorten, maten, kleuren en materialen. Dat was natuurlijk ooit anders. Van ‘raamdecoratie’ was er in de Middeleeuwen…

Je zonwering beschermen in de winter
23
Nov
2021
Je zonwering beschermen in de winter

Nog even en de winter is weer in het land, het seizoen met het minste zonlicht. Toch kan zonwering ook dan een grote meerwaarde zijn voor je woning. Let in…

De voor- en nadelen van verandazonwering
3
Nov
2021
De voor- en nadelen van verandazonwering

Verandazonwering is hoe dan ook een meerwaarde voor jouw veranda, maar er komen ook enkele aandachtspunten bij kijken. Dit zijn de voordelen en nadelen van…

bekijk alle blogberichten