Ontdek het comfort van screens op zonne-energie

Hebt u al gehoord van screens op zonne-energie? Dit is een nieuwe ontwikkeling die uw screens nog comfortabeler en nog duurzamer maken.

Ontdek het comfort van screens op zonne-energie

Screens installeren is een efficiënte én stijlvolle manier om uw wooncomfort te verhogen. U kunt met een druk op de knop de lichtinval in uw woning regelen, en daarmee ook de temperatuur. Maar hebt u al gehoord van screens op zonne-energie? Dit is een nieuwe ontwikkeling die uw screens nog comfortabeler en nog duurzamer maken.

Hoe werken screens op zonne-energie?

Screens op zonne-energie gebruiken energie die wordt opgewekt uit zonnepanelen. Niet de zonnepanelen die bij u op het dak liggen, maar wel de bijhorende zonnepanelen van de screens zelf!

De screens komen met een cassette, waar zonnepanelen op gemonteerd zijn. Deze installeren we als een geheel aan uw gevel. Uw screens werken dus op zelf opgewekte zonne-energie, zonder extra plaats in beslag te nemen.

Geen breekwerken voor een elektrische aansluiting

Screens op zonne-energie zorgen met eigen zonnepanelen voor stroom. Het is dus niet nodig om uw gevel open te breken om de nodige kabels te trekken naar andere energievoorzieningen. Alles gebeurt in de cassette van de screens.

Zeker bij renovatieprojecten vormt dit een grote meerwaarde. Wilt u stijlvolle, efficiënte zonwering in uw renovatieproject? Dan zijn screens op zonne-energie zeker het overwegen waard.

Werkt ook bij weinig zonlicht

Typisch aan zonnepanelen is dat ze de ene dag veel stroom opwekken, en de andere dag weer wat minder. Maar met screens op zonne-energie kunt u gerust zijn. Er wordt steeds voldoende stroom gegenereerd om uw screens open en dicht te laten gaan. Zelfs op de donkerste winterdagen.

De screens zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze erg efficiënt werken. Er is niet veel energie nodig om ze te bedienen. Deze energie halen de zonnepanelen al uit een minimaal daglicht. U hoeft uw zonnepanelen ook niet in een bepaalde richting te zetten.

Ecologisch en betrouwbaar

Naast gebruiksvriendelijk zijn screens op zonne-energie natuurlijk ook ecologisch. Uw zonwering werkt 100% op groene energie, die nog niet eens getransporteerd moet worden. Dit zorgt voor een minimale ecologische voetafdruk.

Bovendien zijn de screens gemaakt van hoogwaardige materialen die, net als de zonnepanelen zelf, jarenlang meegaan. Een betrouwbare, duurzame zonwering met een lange levensduur, dus!

Stille motor voor extra wooncomfort

Dankzij de innovatieve Somfy-motor bedient u uw screens bijna geruisloos. De screens gaan steeds vlot open en dicht, zonder gezoem, geratel of gekraak. Screens op zonne-energie verhogen uw wooncomfort, inclusief het auditieve aspect ervan!

Wilt u meer info over screens op zonne-energie?

In onze showroom kunt u rekenen op het advies van een team zonwering-specialisten. Spring eens binnen of neem contact met ons op, dan beantwoorden we al uw vragen over screens en de mogelijkheid tot automatisatie via zonne-energie.

Meer artikels
5 Lente-activiteiten voor op uw terras
2
Apr
2024
5 Lente-activiteiten voor op uw terras

De lente is in het land, en met een terrasoverkapping of zonnescherm wordt die nog fijner! In dit artikel geven we u 5 activiteiten om deze lente op uw terras…

Rolgordijnen vs. Rolluiken: Pro’s & Cons
23
Jan
2024
Rolgordijnen vs. Rolluiken: Pro’s & Cons

In dit artikel gaan we dieper in op de specifieke kenmerken van rolgordijnen en rolluiken.

Zo vindt u de perfecte raamdecoratie
12
Dec
2023
Zo vindt u de perfecte raamdecoratie

Hier is een handige gids om u te helpen de perfecte stijl voor uw ramen te vinden.

bekijk alle blogberichten