Met Vettenburg geniet je nog meer van de mooiste dagen van het jaar…

Download het originele document


SINT-MARTENS-LATEM — Al vier jaar lang is Jeroen De Backer (38) de trotse store manager van Vettenburg. Ondertussen wordt hij in de zaak ook bijgestaan door zijn vrouw Chloë Van de Walle (28). Samen met plaatsers Philippe (37) en Bruno (37) vormen ze een jong en enthousiast team, dat helemaal klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.

Met 17 jaar ervaring in de branche, waarvan 10 jaar als plaatser aan de slag geweest te zijn, werd Jeroen De Backer in 2017 het nieuwe gezicht van deze prachtige zaak. Met veel liefde voor het vak zet hij een mooie traditie verder, want in 2026 blaast de bekende zaak maar liefst 200 kaarsjes uit.

Een eerste specialiteit van Vettenburg zijn windvaste screens van onder meer het merk Roma. In tijden waarin de zomers in onze contreien steeds warmer worden, zorgen ze ervoor dat je huis aangenaam koel blijft, ook tijdens de warmste dagen van het jaar. Ook vervelende lichtinval behoort met degelijke screens tot het verleden. Thuiswerken met de laptop wordt daardoor een heel stuk aangenamer. 

Team Vettenburg zonwering

“Screens houden voornamelijk de warmte buiten, waardoor de temperatuur binnen optimaal blijft”, vertelt Jeroen. “De hoogwaardige glasvezeldoek reflecteert het zonlicht zodat de zonnestralen tegengehouden worden, maar het natuurlijke daglicht niet verloren gaat. Vandaag de dag kunnen screens geplaatst worden zonder dat er nog bekabeling moet aangelegd worden. Zo bieden we onze klanten screens aan die werken op zonne-energie”, vertelt Jeroen. “Ook op het vlak van bediening is er anno 2021 heel wat mogelijk. Zo kan je vandaag de dag tal van onze producten bedienen met je smartphone of tablet.” 

Ook voor voorzetrolluiken en buitenjaloezieën van het merk Roma en raamdecoratie van Boflex is Vettenburg een topadres. “Niet alleen op zomerse dagen komen rolluiken van pas, ook in de winter bewijzen ze hun nut. Rolluiken vormen dan immers een extra isolatiebuffer. Bovendien zorgen ze ook voor een veilig gevoel. 

Onze mooie raamdecoratie is dan weer de finishing touch voor elk stijlvol interieur. Ze is essentieel voor het creëren van sfeer, verduistering en privacy”, aldus Jeroen.

HET ZALIGE BUITENLEVEN

De zonneschermen, zonnetenten en terrasoverkappingen van Vettenburg stellen je in staat om voluit van je terras en het zomerse buitenleven te genieten. Met de topproducten van deze speciaalzaak creëer je in een mum van tijd verfrissende schaduw. Wie kiest voor een dergelijke oplossing, hoeft nooit geen zware parasols meer te verslepen. (MIWI)

Logo Vettenburg zonwering

Kortrijksesteenweg 202B, Sint-Martens-Latem - 09 225 26 55
info@vettenburg.be - www.vettenburg.be

Openingsuren: ma - do: 8u30 - 12u en 13u - 17u30,
vr: 8u30 - 12u en 13u30 - 16u30 - za: doorlopend 10u - 17u30
Steeds gemakkelijk parkeren voor de zaak.

Meer artikels
5 Lente-activiteiten voor op uw terras
2
Apr
2024
5 Lente-activiteiten voor op uw terras

De lente is in het land, en met een terrasoverkapping of zonnescherm wordt die nog fijner! In dit artikel geven we u 5 activiteiten om deze lente op uw terras…

Rolgordijnen vs. Rolluiken: Pro’s & Cons
23
Jan
2024
Rolgordijnen vs. Rolluiken: Pro’s & Cons

In dit artikel gaan we dieper in op de specifieke kenmerken van rolgordijnen en rolluiken.

Ontdek het comfort van screens op zonne-energie
22
Jan
2024
Ontdek het comfort van screens op zonne-energie

Hebt u al gehoord van screens op zonne-energie? Dit is een nieuwe ontwikkeling die uw screens nog comfortabeler en nog duurzamer maken.

bekijk alle blogberichten